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CPS Specialists CPS may share CPS may share CPS may share CPS may share all CPS may share
may share all information information information information with information
information within reasonably reasonably reasonably CASAs. A.R.S. §8- | reasonably
CPS. ARS. §8- necessary to necessary to necessary to 807, A.R.S. § 8-522 | necessary to

807

provide services to
the child or family.
AR.S. § 8-807

provide services to
the child or family.
A.R.S. § 8-807

provide services to
the child or family.
AR.S. § 8-807

provide services to
the child or family.
AR.S. § 8-807

Juvenile Probation Officers
(JPOSs)

If the child is not in
CPS custody, JPO
may share its Legal
File, but not its
Social File. If the
child is in CPS
custody, JPO may
share all
information that
would otherwise be
shared with the
child or the child’s
custodian.

JPO may share
information with
other JPOs based
upon the need to
know. Social File
information is
available only to
those JPOs with a
need to know.

JPO may share its
legal file and, under
certain
circumstances,
parts of its social
file, with ADJC
employees.

Interpretation of law
is unclear; seek
legal advice or
judicial
authorization

JPO may share all
information with
CASAs. AR.S. § 8-
522(F)

JPO may share its
Legal File. Social
file information will
only be released
with the approval of
the child’s parent or
legal guardian, in
response to a court
order or subpoena.

Juvenile Corrections

If a juvenile is not in
CPS custody, ADJC
may share its legal
file, but not its
social file. If the
child is in CPS
custody, ADJC may
share all
information that
would otherwise be
shared with the
child’s parent or
legal guardian.

ADJC may share its
legal file and, under
certain
circumstances,
parts of its social
file, with JPO.

ADJC may share
information with
other ADJC
Employees based
upon the need to
know. Social file
information is
available only to
those ADJC
employees with a
need to know.

ADJC may share
information with
behavioral health
service providers
with the approval of
the child’s parent or
legal guardian, in
an emergency
(A.R.S. § 41-2805)
or in response to a
court order or
subpoena.

ADJC may share
information with
CASAs with the
approval of the
child’s parent or
legal guardian, in
an emergency or in
response to a court
order or subpoena.

ADJC may share its
legal file with
schools and
educators. Social
file information will
only be released
with the approval of
the child’s parent or
legal guardian, in
response to a court
order or subpoena.




Behavioral Health Services Providers

Child Protective
Services
Specialists

Juvenile Probation
Officers

Juvenile
Corrections

Behavioral Health
Services
Providers

Court Appointed
Special Advocates

School Staff and
Educators

Behavioral Health
Services Providers
may share
information for
treatment purposes
with CPS
Specialists who are
members of the
Child-Family Team.
A.R.S. § 36-
509(A)(1), AR.S. §
12-2294(B)(1), 45
C.F.R. § 164.506

Behavioral Health
Services Providers
may share limited
information with
JPOs if the child’s
health care decision
maker does not
object (A.R.S. § 36-
509(A)(7)) and for
certain purposes
related to law
enforcement.
A.R.S. § 36-
509(A)(6), 45
C.F.R. §164.512

Behavioral Health
Services Providers
may share limited
information with
ADJC employees if
the child’s health
care decision
maker does not
object (A.R.S. § 36-
509(A)(7) and for
certain purposes
related to law
enforcement.
A.R.S. § 36-
509(A)(6), 46
C.F.R.§164.512

Behavioral Health
Service Providers
may share all
information with
other Behavioral
Health Services
Providers involved
in the care,
treatment or
supervision of the
child.

Behavioral Health
Services Providers
may share
information with a
CASA where such
disclosure has been
authorized by court
order. 45 C.F.R. §
164.512

Behavioral Health
Service Providers
may share a child's
information with
school staff and
educators if such
disclosure has been
ordered by a court,
authorized by the
health care decision
maker for the child
or if the disclosure
is to a school nurse,
e.g., and is related
to treatment of the
child. 45C.F.R. §
164.512(a)(1) and
(e)(1), -508(a)(1)
and -506(a)

School Staff and Educators

School staff and
educators may,
under certain
conditions, share
student directory
information with
CPS Specialists
and, in an
emergency or in
response to a court
order or subpoena,
share educational
records. 20 U.S.C.

§§ 12329(a), (b) *

School staff and
educators may,
under certain
conditions, share
student directory
information with
JPOs and, in an
emergency or in
response to a court
order or subpoena,
share educational
records. 20 U.S.C.

§§ 12329(a).(b)

Schools must timely
release to ADJC all
educational records
relating to

students awarded
to ADJC. ARS. §§
15-141(C) and 41-
2831(H)(3); 20
U.S.C. § 1232g(b);
34 CFR §
99.31(a)(2)

School staff and
educators may,
under certain
conditions, share
student directory
information with
behavioral health
service providers
and, in an
emergency or in
response to a court
order or subpoena,
share educational
records. 20 U.S.C.

§§ 12329g(a), (b)

School staff and
educators may,
under certain
conditions, share
student directory
information with
CASAs and share
educational records
in response to a
court order. 20
U.S.C. §§ 1232g(a),

(b)

Schools may, under
certain conditions ,
share student
directory
information with
other schools, 20
US.C. §§
1232g(a),(b).
Schools must timely
request and provide
educational records
of transfer students.
A.R.S. § 15-828(F),
(G); 20 U.S.C. §§
1232g(b)(1)(B); 34
CFR § 99.31(a)(2)




